Inici / UPCCA

UPCCA

Què és?

És un recurs específic per a la prevenció de les addiccions. Desenvolupa actuacions que tenen com a objectiu reduir o evitar l’abús de drogues i altres conductes addictives, i per tant els problemes associats a aquests , així com la promoció d’hàbits saludables i una cultura comunitària de salut.

Serveis

  • Àmbit escolar: tallers i xarrades formatives i informatives als alumnes; orientació i assessorament al personal docent en matéria de prevenció de conductes adictives, així com la implantació de programes de prevenció escolar.
  • Àmbit familiar: tallers i xarrades formatives i informatives a pares/mares amb contingut preventiu i atenció individualitzada per informar, orientar i intervenir amb menors i les seves famílies.
  • Àmbit comunitari: activitats de promoció de la salut (campanyes de prevenció, activitats de sensibilització i informació, activitats d’oci i temps lliure…) dirigides a la població en general.

Qui pot accedir?

És un recurs municipal i gratuït, dirigit a qualsevol persona que resideix al municipi.

Com sol·licitar-ho?

Per a sol·licitar el servei es pot realitzar en l’adreça i telèfon indicats a continuació, en Horari de dilluns a divendres de 9 a 14 h.

Regidoria de Política Social
Plaça Sant Antoni, 19
12500 Vinaròs
Tel: 964450075
Correu electrònic: igualtat@vinaros.es

Pla municipal de drogodependències i altres transtorns addictius
Format: PDF
/
Tamany: 664 KiB
Unidades de prevención comunitaria de conductas adictivas de la Comunitat Valenciana
Format: PDF
/
Tamany: 219 KiB