Inici / Serveis socials / 23 de setembre, Dia Internacional contra el Tràfic i l’Explotació Sexual de Dones, Xiquetes i Xiquets

23 de setembre, Dia Internacional contra el Tràfic i l’Explotació Sexual de Dones, Xiquetes i Xiquets

La Regidoria de Política Social i Joventut de l’Ajuntament de Vinaròs se suma a la commemoració del Dia Internacional contra l’Explotació Sexual i el Tràfic de Dones, Xiquetes i Xiquets que se celebra avui, dia 23 de setembre. Va ser instaurat per la Conferència Mundial de la Coalició Contra el Tràfic de Persones en coordinació amb la Conferència de Dones que va tenir lloc en Dhaka, Bangladesh, al gener de 1999. El tràfic d’éssers humans és l’esclavitud del nostre temps i, lamentablement, una realitat a Europa i al nostre país.

Suposa una profunda violació dels drets humans, de la dignitat i de la llibertat de la persona i constitueix una forma de delinqüència greu, que en la majoria de les ocasions implica organitzacions delictives a les quals proporciona importants beneficis basats en la utilització de les persones amb diferents finalitats d’explotació.

L’explotació sexual és la finalitat d’explotació i tràfic més nombrosa i en la qual el percentatge de dones i xiquetes augmenta exponencialment.

La prostitució i el tràfic de dones estan absolutament relacionats. La majoria de dones en situació de prostitució són o han sigut víctimes del tràfic de persones.

#Nosiguescòmplice
#NoExplotacióSexual
#NoConsumisquesProstitució

SI T’ASSABENTES D’ALGUNA SITUACIÓ D’EXPLOTACIÓ SEXUAL, DENUNCIA-LA!