Inici / Serveis socials / 29A Dia Europeu de la Solidaritat i la Cooperació Entre Generacions

29A Dia Europeu de la Solidaritat i la Cooperació Entre Generacions

Com a Club de la Vida treballem en la importància de sensibilitzar i donar impuls a les relacions intergeneracionals com a factor potenciador d’una manera d’envellir activa i positiva.

Creiem en la necessitat que més enllà d’una comunitat familiar és necessari treballar en una comunitat intergeneracional que possibilite la solidaritat intergeneracional a Vinaròs, i a enaltir les oportunitats que ofereix a l’hora de promoure la cooperació mútua i la interacció generacional entre nens/es, joves, adults i majors per a compartir habilitats, valors i experiències.

És per això que celebrem una sèrie d’activitats orientades a compartir moments que facen en relacionar-se, al frec i a l’afecte entre generacions, destacant la necessitat de RESPECTAR-NOS mútuament amb les nostres experiències i formes de fer la vida, però sempre recordant que no podem ser NOSALTRES sense els ALTRES.

Compartim les següents experiències:

  • Dilluns 29 d’Abril · Veuen a Jugar: *Espai Sapiens ( Ànima Pro)
  • Dissabte 4 de Maig · Paret(és) Socials (Vinaròs Art-Urbano)
  • Dilluns 6 de Maig · Debat “Relacions Intergeneracionals”
  • Dimecres 8 de Maig · Trobada “Ciutat Feliç” (Ànima Pro) junt els xiquets i xiquetes i mestres de 2n CEIP Misericòrdia.

Des del Club de la Vida us convidem a prendre de consciència i a passar a l’acció si desitgem que el nostre Vinaròs siga una societat ben cohesionada generacionalment.

T’animes? Una simple salutació a les persones majors que travesses al carrer, pot ser un inici per a aconseguir i millorar les relacions intergeneracionals.