Inici / Serveis socials / Celebració 3er JoveFest Vinaròs 2022

Celebració 3er JoveFest Vinaròs 2022

L’objectiu és fomentar un oci saludable per al jovent com a mesura per a evitar conductes i consums no desitjables

El 08 d’octubre se celebrarà el 3er JoveFest amb el lema “Sense drogues també hi ha festa”, amb l’objectiu d’oferir des de l’Ajuntament una oferta d’entreteniment de qualitat per als joves dins de la campanya d’oci i temps lliure de la Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives, UPCCA. La regidora de Benestar social, Amalia Cabós, destaca que enguany, amb aquesta tercera edició, es consolida la una jornada d’activitats per als joves, amb alternatives positives d’oci i temps lliure per fomentar l’entreteniment saludable com una eina per a combatre conductes i consums no desitjables.

Segons afegia la regidora “l’Ajuntament de Vinaròs té la intenció de seguir treballant per desenvolupar una oferta d’oci i temps lliure saludable que responga a totes les necessitats del jovent del municipi, per aquest motiu, s’ha programat una jornada amb tallers de batucada, muixeranga, grafiti, bosses de tela, modelatge amb fang i autodefensa.. D’altra banda, comentava també s’habilitarà diversos espais amb Laser tag per a jugar en equips, minigolf i bumper balls. A més, també s’instal·larà el Punt Violeta, un espai informatiu per a sensibilitzar i conscienciar als joves sobre la violència de gènere.

La jornada es farà al Passeig de Fora del Forat, a partir de les 16h i aniran desenvolupant-se simultàniament els diferents tallers i activitats fins a les 20h. L’edat per a participar és des de els 12 fins als 30 anys.

L’entrada al recinte serà lliure i les activitats són totalment gratuïtes, una vegada dintre els joves podran apuntar-se a les activitats que més els interessen. Finalment, recordar que les activitats seguiran les normes d’higiene i seguretat per tal que l’activitat siga segura.