Inici / Serveis socials / Comencen els tallers de prevenció als jocs d’atzar

Comencen els tallers de prevenció als jocs d’atzar

La setmana passada la UPCCA ( Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives) va començar a impartir el programa Ludens dirigit als alumnes de 1º de Batxillerat i Formació Professional Bàsica.

El programa Ludens és una activitat informativa que pretén aprofundir en l’ús que actualment fan els i les joves dels Jocs d’Atzar On-line i en els possibles problemes derivats de la seua utilització. L’objectiu d’aquest programa és proporcionar informació i sensibilitzar als adolescents sobre el problema de l’addicció al joc, les característiques i els patrons d’ús del joc d’atzar (tradicional i online) i la incidència del joc problemàtic i l’addicció al joc, a més de reflexionar, mitjançant debats, sobre l’addicció als jocs d’atzar.

La ludopatía és una malaltia que cada vegada afecta a més persones, però sobretot, és un problema que comença cada vegada a edats més primerenques, per açò és de gran importància prevenir l’addicció als jocs d’atzar des dels centres educatius i sensibilitzar sobre aquesta problemàtica als nostres adolescents.