Inici / Serveis socials / Decathlon imparteix un taller de cv als participants del projecte Itineraris I3s

Decathlon imparteix un taller de cv als participants del projecte Itineraris I3s

Dilluns passat el director de la botiga de DECATHLON VINARÒS, Aitor Rodríguez va impartir un taller als participants del projecte ITINERARIS I3S en el qual va donar una sèrie de consells per a la confecció dels seus currículums, aportant la visió de l’empresa. Els va traslladar la importància que té l’elaboració del  cv ja que és la clau per a accedir al següent pas, que és l’entrevista.

També els va donar recomanacions per a afrontar l’entrevista amb èxit.

Amb la nova llei de Protecció de Dades moltes empreses ja no recullen  cv en paper, per això és important que quan un candidat/a se inscriga en la web de l’empresa es pare a emplenar a consciència tots els apartats, ja que d’això depén que l’empresa s’interesse pel seu currículum.

Des del projecte Itineraris  agradem  el valor afegit que ha aportat  DECATHLON VINARÒS compartint amb nosaltres el seu punt de vista en el taller de currículums.

El Projecte Itineraris I3S està cofinançat pel FSE dins del Programa Operatiu del Fons Social Europeu 2014-2020 de la Comunitat Valenciana, i la *Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives.