Inici / Serveis socials / “El niño que salió de un agujero negro”, creativitat i teatre contra l’estigma de la Salut Mental.

“El niño que salió de un agujero negro”, creativitat i teatre contra l’estigma de la Salut Mental.

El dijous 20 de setembre es va presentar el projecte “El niño que salió d’un agujero negro” a totes les escoles de Vinaròs. Es va fer una presentació al Saló de Plens de l’Ajuntament , on es va convocar a tots els centres educatius per tal d’informar-los i que el conegueren.

“El niño que salió del agujero negro” es materialitzarà amb tallers i tres representacions teatrals a l’Auditori Ayguals d’Yzco de Vinaròs. El dia 10 d’octubre, Dia Mundial de la Salut Mental, es faran els tallers a les escoles per l’alumnat de 3er de primària, i al dia següent acudiran a l’Auditori com espectadors per veure la representació teatral. La tercera funció es farà el dia 12 oberta a tot el públic de forma gratuïta fins completar l’aforament.

Amb “El niño que salió del agujero negro” es vol concienciar de l’estigma que pateixen les persones amb problemes de Salut Mental. Des dels Serveis Socials s’obri esta experiència per començar amb els més menuts la prevenció de les actituds estigmatitzadores amb les persones que es consideren diferents. Esperem que tinga èxit per poder continuar altres anys.