Inici / Serveis socials / Els hostalers de Vinaròs realitzen el primer curs formatiu del programa “servei repsonsable”

Els hostalers de Vinaròs realitzen el primer curs formatiu del programa “servei repsonsable”

Els passats dies 5 i de 12 de març es van dur a terme els primers tallers formatius del programa “Servei Responsable” amb els hostalers de Vinaròs.

En els tallers van participar nou establiments de la localitat , en els quals es va formar als professionals d’hostaleria proporcionant-los entrenament en dispensació responsable, aprenentatge de pautes per a reduir riscos associats al consum d’alcohol i altres drogues i l’adquisició d’habilitats socials per al maneig de situacions conflictives.

Els negocis d’hostaleria que complisquen un codi de bones pràctiques i que a més realitzen la formació, es podran adherir a aquesta iniciativa i rebran un segell de qualitat per garantir un oci saludable i responsable.

Amb aquesta acció, l’Ajuntament de Vinaròs , a través de la Unitat de Prevenció de Comunitària de Conductes Addictives ( UPCCA) pretén distingir a tots aquells establiments hostalers que complisquen una sèrie de requisits que permeten garantir un servei responsable i una atenció de qualitat als seus clients, creant una xarxa d’establiments responsables en el municipi.