Inici / Serveis socials / Fons del pacte d’estat contra la violència de gènere 2019

Fons del pacte d’estat contra la violència de gènere 2019

Durant el mes novembre de 2019 i juny de 2020 s’han realitzat les següents activitats que s’han finançat amb càrrec als fons del Pacte d’Estat contra la Violència de Gènere, rebuts del Ministeri de Presidència, Relacions amb les Corts i Igualtat, Secretaria d’Estat d’Igualtat.

  • Tallers de prevenció de la violència de gènere dirigit a alumnat de primària i secundària dels centres educatius de Vinaròs, a càrrec de Sandra Herrreros (des de novembre 2019 fins a març 2020).
  • Curts per la igualtat I i II, amb la participació d’Álvaro Garcia Company, director de la curta “Fi”.
  • Espectacle “Jo no vull ser princesa” a càrrec de Rosabel Canós, dirigit a xiquetes i xiquets entre 5 i 10 anys.
  • Conferència “Herstory: on estan les dones?” a càrrec de l’Associació Calandra, dirigit a les persones integrants del Club de la Vida.
  • Punt Violeta per a la prevenció d’abusos o violències sexistes durant les Festes de Carnestoltes de Vinaròs, a càrrec de Creu Roja Espanyola.

En l’actualitat, el pròxim 17 de Juliol i amb càrrec a aquests fons, es durà a terme un curs sobre assetjament sexual i assetjament per raó de sexe en l’àmbit laboral dirigit preferentment al personal de l’Ajuntament que forma part de la Comissió d’Igualtat, a càrrec de l’empresa Concilia2.