Inici / Serveis socials / Implica’t davant la violència de gènere, no dones l’esquena

Implica’t davant la violència de gènere, no dones l’esquena

Aquesta setmana es commemora a tot el món el 25N, Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència contra les Dones. A Vinaròs, com tots els anys, l’Ajuntament vol recordar i traslladar el seu suport a totes les dones que han patit i pateixen aquesta xacra.

Aquest programa té com a principal objectiu desenvolupar mesures contemplades en el Pacte d’Estat contra la Violència de Gènere, mitjançant l’execució de diferents actuacions finançades amb aquests fons.

Els objectius del programa són conscienciar i sensibilitzar la ciutadania sobre la violència de gènere i sobretot visibilitzar un problema social greu, cercant la implicació de la ciutadania.

Enguany s’ha optat preferentment en un format més curt i en línia a causa de la situació en la qual ens trobem, a excepció de la conferència formativa a càrrec de Marina Marroquí, que es realitzarà de manera presencial, prèvia recollida d’entrades numerades i on s’hauran de complir les mesures de seguretat que en cada moment fixen les autoritats competents a causa de la covid-19.

Les activitats van dirigides a tota la ciutadania i són gratuïtes i de lliure accés.

Es pot consultar la programació en l’arxiu adjunt i en les xarxes socials i pàgina web de l’Ajuntament de Vinaròs, https://www.vinaros.es

#VinaròsSimplicaContralaViolènciaDeGènere #NiunaMés.