Inici / Serveis socials / Itineraris I3s col·labora en l’organització de la xerrada “optitud en les vendes” al Vinalab

Itineraris I3s col·labora en l’organització de la xerrada “optitud en les vendes” al Vinalab

El Vinalab va acollir la setmana passada la xerrada “Optitud en les vendes” impartida per l’expert, Iosu Lázcoz, amb l’assistència de vàries desenes de persones. L’objectiu era mostrar que una bona actitud, positiva i optimista, és fonamental per aconseguir destacar dintre del món de les vendes.

Segons  assenyalava Lázcoz cada vegada ens trobem en un món més globalitzat amb una gran abundància d’ofertes, que fa difícil diferenciar-se de la resta dels venedors, per tant la forma d’aconseguir destacar és començant per un mateix, afrontant tots els reptes amb actitud positiva i sobretot optimisme. En aquest sentit, Lázcoz comentava que conèixer les pròpies fortaleses, no només pot resultar favorable per a la feina, sinó que també és un pilar bàsic per aconseguir el benestar general amb la vida i nosaltres mateixos.

Al llarg de la xerrada sobretot es va destacar com poder diagnosticar les fortaleses i treballar-les per créixer com a professionals, dintre del món de les vendes, un sector cada cop més competitiu. D’altra banda, també va es va obrir el torn de preguntes amb una taula redona on Lázcoz i els assistents van posar en comú les seues experiències. 

El projecte Itineraris I3S  va invitar a les empreses amb les quals col.laboren. El projecte Itineraris és una actuació cofinançada per la Unió Europea a través del Programa Operatiu del Fondo Social Europeu (FSE) de la Comunitat Valenciana 2014-2020.