Inici / Serveis socials / La UJI esta fent un estudi línea de base (LideBaSS) dels serveis socials de Vinaròs. Entidades

La UJI esta fent un estudi línea de base (LideBaSS) dels serveis socials de Vinaròs. Entidades

QÜESTIONARI ESTUDI LÍNEA DE BASE (LideBaSS) DELS SERVEIS SOCIALS DE VINARÒS. ENTIDADES

L’Ajuntament de Vinaròs posa en marxa una investigació sobre la definició de la Línia de Base en l’àrea de Serveis Socials (LideBaSS) de Vinaròs, realitzada per l’Institut Interuniversitari de Desenvolupament Local (IIDL) de la Universitat Jaume I, i finançada per la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives i l’ajuntament Vinaròs, en el marc del Laboratori especialitzat en Serveis Socials.  

La investigació analitza la línia de base de l’estructura i funcionament de l’àrea de Serveis Socials. Realitza un estudi en profunditat a través de 5 actors: personal d’alta gestió, responsables i personal tècnic, personal d’administració, entitats i empreses que presten els seus serveis i responsables polítics vinculats directament a l’àrea de Serveis Socials.

S’utilitza metodologia qualitativa i quantitativa i s’apliquen diferents tècniques com qüestionaris, entrevistes en profunditat i tallers.

Els objectius de la investigació són:

OE.1. Conéixer la realitat dels Serveis Socials municipals a través de fonts documentals.

OE.2. Elaborar la Línia Base d’Actuació dels Serveis Socials municipals per conéixer la implementació actual dels Serveis Socials en el municipi.

OE.3. Transferir els resultats de l’estudi als agents implicats.

Se solicitará la col·laboració de Entitats i associaciones ( ONGs..) i empreses que col.laboran i/o tenen onveni o contracte amb els Serveis Socials, perquè respongen de forma sincera a questionaris anònims i absolutament confidencials.