Inici / Serveis socials / L’àrea de Política Social participa en una trobada a Vitòria presentant el bot social com a experiència innovadora.

L’àrea de Política Social participa en una trobada a Vitòria presentant el bot social com a experiència innovadora.

L’Observatori Basc de Serveis Socials (impulsat pel Govern Basc i gestionat pel Servei d’Informació i Investigació-SIIS) ha organitzat una trobada entorn de reptes i respostes en l’àmbit de la difusió de la informació i accés als Serveis Socials, ahir 26 de setembre, comptant amb la participació del nostre projecte de Chatbot Social en la taula d’experiències.

En eixa taula es van exposar diferents projectes l’objectiu dels quals era millorar l’accés a la informació sobre serveis socials i, per aquest motiu, van creure que el nostre Chatbot Social resultaria de gran interès i enriquidor a l’hora d’il·lustrar l’abordatge d’aquest repte.

Per a participar en aquesta trobada es va traslladar a Vitòria Raquel Agost, coordinadora del Laboratori Social Vinaròs, eina provincial que lidera la Universitat Jaume I, juntament amb la Generalitat i l’Ajuntament de Vinaròs.

La trobada va tindre lloc el dia 26 de setembre a Vitòria-Gasteiz.

Intervenció de Raquel Agost