Inici / Serveis socials / Més de 1300 xiquets i xiquetes participaràn al Campus d’estiu Illa 2022

Més de 1300 xiquets i xiquetes participaràn al Campus d’estiu Illa 2022

Les activitats es realitzen en els col·legis Manuel Foguet, Misericòrdia i Jaume I amb oci per als xicotets, mentre s’ajuda els pares i mares a conciliar la vida laboral amb la familiar

El Campus d’Estiu l’Illa ha tornat a ser un èxit de participació amb més de 1.300 xiquets i xiquetes que s’han inscrit per a les tres quinzenes que s’oferirà aquesta iniciativa. Els xicotets gaudeixen d’una gran varietat d’activitats com a robòtica, dibuix, jocs aquàtics o fins i tot eixides a diferents punts de la localitat, perquè passen un estiu divertit i ple d’oci.

La regidora d’Educació i Infància, Begoña López, acompanyada per la regidora de Política Social, Amàlia Caps, va fer ahir una visita al Campus d’Estiu l’Illa. Segons comentava la Caps “es tracta d’un servei molt important per als veïns, on cada any són centenars els pares que continuen inscrivint els fills perquè gaudisquen d’unes vacances escolars actives, mentre continuen conciliant la vida laboral amb la familiar”.

Per part seua, López ha recordat que s’ofereixen tres modalitats del Campus d’Estiu l’Illa, Arts i Infantil en els col·legis de Manuel Foguet i Jaume I, i Campus d’Esport a la Misericòrdia. Segons destacava “enguany hem canviat els centres habituals amb motiu de les obres de millora que es faran a l’Assumpció i Sant Sebastià a través del Pla Edificant de la Generalitat Valenciana, uns treballs que suposaran una important millora per als dos centres educatius”.

Per a acabar, tant López com Caps, coincidien que cada any són centenars les famílies que demanen aquest servei perquè els xiquets i xiquetes puguen gaudir d’unes vacances més divertides, mentre els pares continuen amb la seua rutina diària. Una prestació que insistien des de l’Ajuntament sempre es farà tot el possible per a oferir-la.