Inici / Serveis socials / Pla municipal d’inclusió i cohesió social Vinaròs 2019 – 2022

Pla municipal d’inclusió i cohesió social Vinaròs 2019 – 2022

L’Ajuntament de Vinaròs, des de la seua Regidoria de Política Social, Igualtat i Discapacitat, està elaborant el Pla Muncipal d’Inclusió i Cohesió Social (PMICS) Vinaròs 2019-2022, que serà una eina de planificació, ordenació, gestió i direcció estratègica de les polítiques socials del nostre municipi.

Per a l’elaboració del PMICS, la Regidoria de Política Social, Igualtat i Discapacitat de l’Ajuntament de Vinaròs va realitzar fa uns dies uns Tallers on van participar técnics municipals, polítics i les entitats socials per a posar en comú els reptes i les propostes que planteja el Pla Municipal d’Inclusió, centrats en temes d’infància, pobresa, formació, vivenda, ocupació i igualtat. L’empresa encarregada de l’elaboració del Pla Municipal d’Inclusió Social està ultimant la redacció del Pla recollint totes les aportacions que van sorgir en aquests Tallers.

Una vegada aprovat, el PMICS ha de convertir-se en una eina per a impulsar polítiques i accions que minimitzen els factors de risc i que posen especial atenció en els sectors més vulnerables, i al mateix temps reforçar la coordinació i la implicació de totes i tots.

Considerem que és molt important i necessari la posada en comú d’idees i propostes per a aconseguir un Pla eficaç per poder articular i concretar les polítiques d’inclusió i cohesió social de Vinaròs. Per això, després de les aportacions dels tècnics, dels representants polítics i de les entitats socials, obrim un procés de participació ciutadana que permetrà aportar idees i propostes que s’incorporaran a la redacció final del Pla

Podeu participar i fer les vostres propostes en el següent enllaç https://goo.gl/forms/tXgOxFkts00DIjt42 fins el 25 de desembre.