Inici / Serveis socials / Reunió d’Itineraris Vinaròs amb la directora general d’Acció Comunitaria i Barris Inclusius

Reunió d’Itineraris Vinaròs amb la directora general d’Acció Comunitaria i Barris Inclusius

Dimecres passat la prospectora d’Itineraris de Serveis Socials de Vinaròs,  juntament amb el prospector laboral de Cocemfe Maestrat, van tenir una reunió amb la Directora General d’ Acció Comunitària i Barris Inclusius, Maria José Cortell Simón y la tècnica de gestió a la Ciutat Administrativa de València.

La finalitat de la reunió era donar-li a conéixer la Taula d’Inserció Sociolaboral que s’està impulsant des de la comarca del Baix Maestrat. Aquesta Taula es crea amb l’objeciu de gestionar un mètode de treball amb el qual totes les entitats que treballen  el sociolaboral a la comarca s’organitzen  per a treballar en xarxa, millorant així l’eficiència dels recursos beneficiant  a l’usuari/a final. La reunió va resultar molt profitosa i després  serà la Directora la que ens visitarà per a veure de primera mà com es va desenvolupant el projecte.

El projecte Itineraris és una actuació cofinançada per la Unió Europea a través del Programa Operatiu del Fondo Social Europeu (FSE) de la Comunitat Valenciana 2014-2020.