Club de la Vida

Què és?

Activitats de promoció social i convivència de la gent gran, amb la finalitat de fomentar la bona salut física i afavorir una bona salut mental enfront del procés d’envelliment entre la població major de Vinaròs, i dinamitzar relacions interpersonals i grupals amb la finalitat d’evitar solitud i el desarrelament.

Serveis prestats

  1. Taller d’estimulació a la lectura. Lectura de contes per a majors: Proposem una revisió de contes i lectures per a majors molt interactiu. A més, ens agradaria disposar d’espais per a practicar teatre d’històries curtes representades i teatralitzades.
  2. Taller ArTerapia. Un recorregut visual per museus del món on parlem i fem un quadre: Cada dia anem volant per un museu del món, d’entre els més famosos i visitats, per a dibuixar obres d’art i conéixer els tresors amb la nostra creativitat.
  3. Taller de Biodansa. Moviments del nostre cos, amb músiques de sempre: El moviment del cos amb l’estímul de músiques de sempre aportades per la gent del Club de la Vida.
  4. Taller de cuina tradicional. Tradició i Saviesa: Amb la intenció de mantindre viva la nostra gastronomia, volem fer protagonistes els majors. Per això farem fotos dels plats cuinats que cuinen.
  5. Taller d’estimulació cognitiva: Exercicis de paraules, d’imatges, endevinalles i altres jocs escrits per a tindre la ment molt desperta.
  6. Taller assembleari: Procés de participació activa de la gent gran amb sistema democràtic d’autogestió d’activitats.
  7. Taller d’acció social: Participem de les iniciatives municipals en campanyes de feminisme, ecologia, salut i intergeneració recolzant dates significatives amb la resta de les entitats locals.

Altres activitats: Caminades (marxa nòrdica), noves tecnologies, risoterapia i ciutat feliç (intergeneracions)

Qui hi pot accedir?

Majors de 65 anys.

Com sol·licitar-lo?

Diluns, dimecres i divendres, de 9 a 12 hores al Centre de la Tercera Edat.

Regidoria de Política Social
Correu electrònic: serviciossociales@vinaros.es