Inici / Serveis socials / Tècniques i participants del projecte Itineraris I3S visiten el Work Forum 2018.

Tècniques i participants del projecte Itineraris I3S visiten el Work Forum 2018.

En aquesta ocasió el Projecte Itineraris I3S ha assistit a les xerrades: «Entrevista por competencias, cuestión de actitud» y «Transformación positiva: Lo importante no es quien eres sino en quien te estás convirtiendo» a la Cambra de Comerç de Castelló. Les entrevistes per competències són les utilitzades avui en dia, en detriment de la entrevista tradicional. El ponent a la seua xerrada ha pretés que els oients assimilaren el seu punt quan realitzen una entrevista de treballi les preguntes a les que se poden afrontar. La següent xarrada ha segut una càrrega de motivació i optimisme que ajuda a seguir endavant en la difícil tasca de buscar treball.

L’assistència a aquest esdeveniment ha segut valorada molt positivament pels participants en una enquesta final de satisfacció.

Projecte cofinançat per el FSE dins del Programa Operatiu del Fons Social Europeu 2014-2020 de la Comunitat Valenciana, les bases del qual s’ estableixen a la Ordre 10/2017, de 29 de Novembre , de la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives (24/10/18).