Inici / Serveis socials / Vinaròs aposta per un oci de qualitat

Vinaròs aposta per un oci de qualitat

L’Ajuntament de Vinaròs comença la primera edició del programa “Servei Responsable” amb l’objectiu de fomentar un oci de qualitat en els establiments hostalers del municipi. El programa és fruit del conveni de col·laboració entre el Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat i la Federació Espanyola d’Hostaleria.

A través de la Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives (UPCCA) i amb la col·laboració de l’ONG Controla Club, el programa “Servei Responsable”pretén fomentar la cooperació del sector hostaler del municipi en la promoció d’un oci de qualitat, saludable i responsable i a més distingir a tots aquells establiments hostalers que complisquen una sèrie de requisits que permeten garantir un servei responsable i una atenció de qualitat.

L’interès fonamental del programa se centra en la seua capacitat per a transmetre i comunicar al conjunt de la societat l’esforç i compromís del sector hostaler per dur a terme una dispensació responsable de begudes alcohòliques i per fomentar la protecció del menor, principalment.

Per açò, pròximament se celebrarà una reunió informativa dirigida al conjunt del sector hostaler del municipi que tindrà com a objectiu la captació de totes aquelles empreses hostaleres que vulguen apostar per un oci de qualitat a Vinaròs.

En definitiva, mitjançant aquestes actuacions es posa de manifest el valor de la col·laboració i la corresponsabilització de l’hostaleria en la prevenció de les drogodependències i la promoció d’un oci saludable i responsable.