Inici / Serveis socials / Vinaròs celebrarà a l’octubre el 2on JoveFest

Vinaròs celebrarà a l’octubre el 2on JoveFest

L’objectiu és fomentar un oci saludable per al jovent com a mesura per a evitar conductes i consums no desitjables.

El 2 d’octubre se celebrarà el 2on JoveFest amb el lema “Sense drogues també hi ha festa”, amb l’objectiu d’oferir des de l’Ajuntament una oferta d’enteniment de qualitat per als joves dins de la campanya d’oci i temps lliure de la Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives, UPCCA. La regidora de Joventut, Berta Domènech, ha destacat que enguany es recuperarà la modalitat presencial amb una jornada d’activitats per als joves, amb alternatives positives d’oci i temps lliure per fomentar l’entreteniment saludable com una eina per a combatre conductes i consums no desitjables.

Segons afegia la regidora “l’Ajuntament de Vinaròs té la intenció de seguir treballant per desenvolupar una oferta d’oci i temps lliure saludable que responga a totes les necessitats del jovent del municipi, per aquest motiu, s’ha programat una jornada amb quatre tallers, cal·listènia, grafiti, circ i parkour”. D’altra banda, comentava també s’habilitarà un espai amb Laser tag per a jugar en equips.

Així mateix, també es muntarà l’espai Opina Jove, que va ser  ajornat el Dia de la Joventut per causes climatològiques, per crear unes dinàmiques i accions impulsades pel Consell Valencià de la Joventut, per a recollir les opinions dels joves per acabar de confeccionar el Pla Local de Joventut. A més, també s’instal•larà el Punt Violeta, un espai informatiu per a sensibilitzar i conscienciar als joves sobre la violència de gènere.

La jornada es farà al Passeig de Fora del Forat, a partir de les 16h i aniran desenvolupant-se simultàniament els diferents tallers i activitats fins a les 19h. L’edat per a participar és des de els 12 fins als 30 anys.

L’entrada al recinte serà lliure i les activitats  són totalment gratuïtes, una vegada dintre els joves podran apuntar-se a les activitats que més els interessen. Finalment, recordar que les activitats seguiran les normes d’higiene i seguretat per tal que l’activitat siga segura.