Inici / Serveis socials / Vinaròs ha celebrat el Taller participatiu de validació de resultats de l’estudi sobre la Línia de Base dels Serveis Socials (LiDeBaSS)

Vinaròs ha celebrat el Taller participatiu de validació de resultats de l’estudi sobre la Línia de Base dels Serveis Socials (LiDeBaSS)

El passat divendres 28 de setembre va tenir lloc el Taller participatiu de validació de resultats de l’estudi sobre la Línia de Base dels Serveis Socials (LiDeBaSS) del municipi de Vinaròs a la Biblioteca Municipal. Este estudi és la primera acció EDUSI i es realitza junt amb l’Ajuntament de Benicarló per obtenir una foto fixa dels serveis socials de l’Àrea Urbana Vinaròs-Benicarló.

En el taller es van presentar els resultats de l’equip social de Vinaròs, es van validar els resultats dels qüestionaris realitzats durant aquestes darreres setmanes dins d’aquest estudi personal, tècnic i d’administració de Serveis Socials Municipals. També es va treballar en grup a través de diferents dinàmiques per a fer una anàlisi més detallada, es van generar propostes per millorar i es van establir prioritats. L’estudi també implicarà als responsables polítics amb els que està previst realitzar un taller de característiques similars les pròximes setmanes.

L’objectiu d’aquest estudi ha estat el de conèixer la realitat dels Serveis Socials municipals a través de fonts documentals, elaborar la Línia de Base d’Actuació dels Serveis Socials municipals a través de tècniques quantitatives i qualitatives per aprofundir la implementació actual dels Serveis Socials a Vinaròs i transferir els resultats de l’estudi als agents implicats, és a dir, responsables i personal tècnic, personal d’administració, entitats i empreses que presten els seus serveis dins l’àrea i responsables polítics vinculats directament a Serveis Socials.