Inici / Serveis socials / Vinaròs s’adhereix a la xarxa Salut de la Generalitat Valenciana

Vinaròs s’adhereix a la xarxa Salut de la Generalitat Valenciana

Vinaròs ja forma part de la Xarxa Salut de la Generalitat Valenciana, després de l’aprovació per Ple de l’Ajuntament. La Xarxa Salut és la xarxa de municipis de la Comunitat Valenciana adherits al IV Pla de Salut de la Comunitat Valenciana (2016-2020) amb el compromís de dur a terme accions de promoció de la salut.

El dia 2 d’octubre el regidor d’Urbanisme, Esports i Salut Jose Chaler López i la tècnica de l’ UPCCA es van desplaçar a Sant Mateu per acudir a la reunió comarcal sobre Xarxa Salut. Aquestes reunions tenen com a objectiu que les administracions locals participen de manera coordinada en la millora de la salut i qualitat de la població i dels entorns del municipi i contribueixen a reduir les desigualtats en salut a l’àmbit local.

Entre els avantatges principals de formar part de la Xarxa Salut, es troben la possibilitat de participar en seminaris, tallers i jornades orientades a l’intercanvi d’experiències entre municipis, obtenir resultats de millora de la salut de la població, millorar la participació i la convivència, contribuir a reduir les desigualtats de salut en l’àmbit local i la possibilitat d’accedir a les subvencions que la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública convoca per a desenvolupar la xarxa.