Inici / Serveis socials / El Punt Violeta va tornar a estar present durant les festes de Sant Joan i Sant Pere

El Punt Violeta va tornar a estar present durant les festes de Sant Joan i Sant Pere

La Regidoria de Política Social va tornar a establir el Punt Violeta durant les Festes de Sant Joan i Sant Pere, amb l’objectiu de promoure unes festes respectuoses i lliures d’agressions sexistes. Segons les estadístiques el 66,5% de les persones que van apropar fins a l’espai eren joves d’entre 15 i 21 anys que van demanar informació, de les quals més de la meitat van ser dones.

La regidora de Política Social, Berta Domènech, ha destacat que “el Punt Violeta és un espai que, malauradament, cal que siga un recurs més dins les festivitats nocturnes, degut a la convivència social marcada pel masclisme i el dret que tenim totes i tots a gaudir de les festes sense assetjaments ni agressions de cap tipus”. En aquest sentit, insistia que des de l’Ajuntament sempre tindran tolerància zero amb comportaments o vocabulari sexista i per això des del Govern Municipal continuaran instal·lant el Punt Violeta per fomentar el respecte i la igualtat.

Per acabar la regidora Domènech agraïa la col·laboració de Femme Força Vinaròs i de l’entitat Alana de València per fer possible la instal·lació del Punt Violeta.