Inici / Serveis socials / La vicepresidenta es reuneix amb serveis socials

La vicepresidenta es reuneix amb serveis socials

La trobada s’ha realitzat a la seu de Serveis Socials i ha servit per actualitzar les dades i valorar la gran feina que es realitza des del departament.

Vinaròs, 30/05/2018.

L’alcalde de Vinaròs, Enric Pla i la regidora de Polítiques Socials i Inclusives, Mamen Ruiz, han mantingut avui una reunió amb la vicepresidenta de la Generalitat i consellera d’Inclusió  i Serveis Socials, Mònica Oltra, i els treballadors de Serveis Socials del municipi.

En la trobada la consellera Oltra s’ha informat de la posada en marxa de la valoració de la dependència, que s’ha recuperat al municipi després d’estar aturat durant uns quants anys. Es tracta d’un servei que avalua l’estat social dels sol·licitants de les ajudes per atorgar-les segons la valoració individual de cada persona. En aquest sentit, l’alcalde Enric Pla, ha destacat que “amb la recuperació del servei prop de 150 veïns s’han vist beneficiats”.

D’altra banda, durant la reunió també s’ha parlat de les noves condicionants de la Renda Valenciana d’Inclusió, una prestació econòmica per garantir la qualitat de vida de la ciutadania des de la igualtat. Pla ha indicat que “el nou barem canviarà literalment els drets socials de la ciutadania, amb l’objectiu d’evitar l’exclusió social de les persones amb menys recursos econòmics”.

Per acabar Oltra ha destacat la gran feina que realitzen els Serveis Socials de Vinaròs gràcies a l’equip de professionals, amb una gran capacitat d’actuació i entrega que estan demostrant a l’hora d’atendre a la ciutadania.