Inici / Serveis socials / L’hostaleria de Vinaròs adquirirà el distintiu de qualitat “Servei Responsable”

L’hostaleria de Vinaròs adquirirà el distintiu de qualitat “Servei Responsable”

El dia 5 de febrer va tenir lloc la primera reunió amb els hostalers de la localitat convocada des de l’Ajuntament a través de la UPCCA i on es va presentar el programa de prevenció “Servei Responsable” enquadrat dins del Pla Municipal de Drogodependències de la localitat.

L’objectiu del programa és que els hostalers generen entorns recreatius i d’oci més segurs, saludables, responsables i de qualitat. Per a açò s’oferirà de manera gratuïta formació als empresaris hostalers i als seus treballadors, perquè puguen actuar com a agents promotors de salut millorant la qualitat del servei que ofereixen als seus clients així com dotar-los d’habilitats per a superar situacions de risc que puguen sorgir en els seus establiments.

Aquesta formació la realitzarà l’Associació Controla Club els pròxims 5 i 12 de març de 17,30 a 19,30 a l’edifici Vinalab.A totes aquelles persones de l’àmbit de l’hostaleria que participen en el curs se’ls farà lliurament d’un certificat oficial per la formació en el programa Servei Responsable, a més d’un distintiu de qualitat als establiments participants, formant part d’una xarxa d’Establiments Col·laboradors amb aquest Programa.

Als empresaris hostalers que no van acudir a la reunió i estiguen interessats a pertànyer a aquesta xarxa d’establiments ,poden informar-se sobre el programa al telèfon 964450075 (UPCCA) i apuntar-se als cursos formatius que es realitzaran al març.